Rallylydnad och sommar

Lilla Charlie. I söndags gick jag och Charlie två rallylydnadstävlingar. Vi hade anmält oss till dubbla starter, och det var en jävla tur. 

Första rundan diskade vi. Han var helt ointresserad de tre första skyltarna så på den fjärde bestämde jag mig för att ta upp leksaken och få igång han. Resten av banan var han måttligt intresserad, men det gick. 

Men andra banan. Vilket jävla jobb han gjorde. Så himla fint. Så stolt matte. Vi gick en 93-poängsrunda, något jag aldrig trodde att vi skulle göra. Han var så följsam, hade så fin bakdelskontroll, var med hela vägen trors att det regnade. Regnade! Killen som vägrar gå ut när det regnar gjorde en hel bana i duggregn. Det tog oss 1 minut och 48 sekunder att gå banan. Jag var mer än nöjd och jag vet att Charlie hade det så roligt. 

Nu kör vi nästa tävling den 12 juni. Den är ute på Lidingö BK. Vi ser fram emot det och hoppas att det går lika bra! 

sommarsemester

I år blev det även en tidig sommarsemester för oss. Vi återkommer i augusti med ett gäng kurser som vanligt. Håll koll här på hemsidan och följ även sommaren på bloggen! 

Kommentera gärna: