friskvård för hund

Massage motverkar stress, ökar blodcirkulationen, frisätter oxytocin, endorfiner och serotonin, det ger en friare gång och ökar rörligheten hos hunden, vilket den kommer ha nytta av hela livet. 

Efter en skada, operation eller en period där hunden inte har kunnat röra sig som hen brukar behövs det någon form av rehab. Vi erbjuder lättare rehabplaner för er som behöver stöd och hjälp under tillfrisknandets gång. 

Bra fysik, starka muskler och ett gott immunförsvar ger vår hund ett lång och rikt liv. Att lägga upp en bra vardag för vår hund kan ibland vara knepigt, men vi hjälper dig gärna! 

En hund som bär på extrakilon sliter på sina leder så otroligt mycket mer än den behöver. En hund som är för tunn mår inte heller bra. Vi kan hjälpa till med viktminskning- eller ökning, kostråd och planer för att få er hund på rätt vikt igen. 

Det är vår fysioterapeut Hannah McKenzie Boström som håller i fysioverksamheten här. Hennes företag heter Hundfriska och samarbetar med No Cats Allowed. Alla kursdeltagare får 10% rabatt hos Hannah, och alla Hannahs kunder får 10% rabatt på kurser.