Filosofi

Hos oss möts du av hundträning på hundens och ägarens villkor. Med hjälp av modern forskning och kunskap håller jag roliga, trygga hundkurser med mycket diskussion och frågor invävt i praktisk träning som både du och din hund kommer tycka är rolig. Träningen vi arbetar med ska lägga en grund som håller hundens liv ut. Hållbara metoder anpassade efter ras och individ ger en inlärning  som hunden kommer ihåg.

Vi fortbildar oss så ofta vi kan, håller oss ajour med nya rön kring hund och hundträning, aktivt försöker förbättra kurserna och lyssna på er hundägare för vad som behövs och är efterfrågat. Vi har också gått gedigen utbildning som är godkänd av Sveriges Hundföretagare och dess krav. Vår kunskapstörstan sinar aldrig, oavsett om vi vill eller inte. Vi finns här för er, på det sättet ni vill. Som instruktörer, fysioterapeuter, hunddagisfröknar, hundpsykologer eller hundvänner (en behöver sådana också!). 

Vårt företag är H-märkt, en kvalitetsstämpel från Sveriges Hundföretagare. Det betyder att alla våra kurser är reko och bygger på modern forskning som både är effektiv och rolig.