Nadia Mitrovski

Jag, Nadia Mitrovski, driver företaget No Cats Allowed. Jag är stolt över att få samarbeta med och vara en del av Tassar Av Stål AB. Det är en otroligt givande arbetsplats med hög moral, viktiga värdegrunder och hög kunskap.

Kärleken till hund har alltid funnit hos mig. När jag var barn ville jag ha en Afghan, de var de vackraste hundarna jag hade sett! 
 
2011 skaffade jag min allra första egna hund, Charlie. Han inte bara förändrade mitt liv utan även min karriär. Som den impulsiva människa jag är skrev jag upp mig på Hundstegs hundinstruktörskurs år 2011 och på den vägen är det. Jag jobbar nu på Tassar Av Stål som hundskötare och är personalchef och hundansvarig. Charlie är med mig varje dag även om han inte är så aktiv i dagislivet. 
 
Jag har alltid haft ett stort hjärta för the underdog, och det är kanske därför jag älskar kamphunden så mycket. Denna sprudlande boll av kärlek som nästan kryper ur skinnet så fort en ger den uppmärksamhet har alldeles oförtjänt rykte som jag dagligen försöker ändra på. När jag skaffade Charlie var jag otroligt medveten om att lära mig vad jag hade i kopplet och det är något jag råder alla hundägare att ta reda på. Min tröttnos gett mig de bästa åren i mitt liv. 

Hannah McKenzie Boström

Hannah är min högra hand här på No Cats Allowed. Vi håller de flesta kurser tillsammans och jag hade inte kunnat göra detta utan henne! Hannah är fysioterapeut utbildad via Svenska Fysioterapiskolan och driver företaget Hundfriska. Hon har haft brukshund i hela sitt liv och delar nu träning och kärlek med sina två Australian Shepherds, Kellie och Blizz. Hon tävlar i rallylydnad och ska göra doftprov i nosework i vår för att få tävla. 

Hannah och jag kompletterar varandra väldigt bra. Vi har erfarenhet av olika raser, vitt skilda just nu. Det är underbart värdefullt att ha henne vid min sida. Nu när vi är två har vi också mer tid att hjälpa er vid frågor och träningsmoment!

Alla kursmedlemmar på No Cats Allowed får 10% rabatt på behandlingar hos Hundfriska!  

Filippa Waxin Borén

Filippa, jag och Hannah har arbetat och tränat hund tillsammans sedan 2016. Filippa brukar vara med på våra kurser som åhörare eller för att träna sina hundar och nu tar hon äntligen steget att faktsikt vara intruktör! 

Filippa har genomgått instruktörsutbildning hos oss och har arbetat med hund sedan 2011. Jag känner mig så trygg med att Filippa ska hålla kurser hos oss och blev så glad när hon tackade ja! 

Filippa tävlar rallylydnad och tränar nosework med sin Aussie-tik Elsa, och har även en Finsk Lapphund vid namn Dexter. 

Hund-CV

Rallylydnadsinstruktör
Hundens Hus
2018

Nosework
Glada Jyckar
2017

Rallylydnad 
Hundläroverket
2015
 
Problemshunds-konsult
Hundsteg
2015 pågående
 
Hundskötare och platschef 
Tassar Av Stål AB
2014
 

Kamphundstillägg för instruktörer Hundläroverket
2014

Hundskötare
VIP Dogs Hunddagis
2013
 
Vardagslydnad 2 
Hundläroverket
2013

Kamphundskurs 
Hundläroverket
2012
 
Fysträning
Hundläroverket
2012
 

Hundinstruktör
Hundsteg
2011

Klickerkurs 1
Hundläroverket
2011
 
Vardagslydnad 2
Lydiga Tassar
2011

Vardagslydnad för Bull- och Terrierhundar 
Hundläroverket
2011